AKTUALNO

Predstavljamo zvijezde Festivala gljiva 2022. godine
9. rujna, 2022.

Žiri za ocjenjivanje gljivarskog kotlića Željka Klemenčić, Saša Vukić i Domagoj Jakopović Ribafish
Kuhaju za Vas Saša Vukić, Kasandra Draganić, Darko Kotin, Vanja Vukadinović i Antun Rašić
Voditelj programa Domagoj Jakopović Ribafish

OCJENJUJU KOTLIĆE
————————————–
zeljka2_press1_w

Željka Klemenčić poznata je kao hrvatska novinarka, urednica i članica žirija u kulinarskoj emisiji “Tri, dva, jedan – kuhaj”. Jedna je od najvećih hrvatskih gastrogurua.
……………………………………………………………………………………………………..
plodovi_gorja_standardna_široka_fotkaSaša Vukić, (sasina-kuhinja.com + društvene mreže YT/FB/IG ), vrsni kuhar i najgledaniji food influencer (ili bloger) u Hrvatskoj s više od 1,3 milijuna pratitelja na društvenim mrežama + WEB (sasina-kuhinja.com) i s 500.000 jedinstvenih posjeta mjesečno. Svoju je publiku osvojio upravo svojom jednostavnošću pa uredno nastavlja kuhati pristupačne recepte, da sa što manje novaca, ljudi dođu do odličnog jela.
………………………………………………………………………………………………………
RibafishDomagoj Jakopović Ribafish
Ribafish je profesor geografije koji je struku zamijenio jedenjem i pijenjem po kućama pa je danas kad ne pliva i ne drži edukacije o ekologiji food bloger, kolumnist i voditelj, logično, samo probranih i kvalitetnih festivala gdje se najbolje jede i pije!
Ribafish je ujedno i voditelj programa.
………………………………………………………………………………………………………
KUHAJU ZA VAS
————————–
SašaSaša Vukić
, (sasina-kuhinja.com), vrsni kuhar i najgledaniji food influencer (ili bloger) u Hrvatskoj s više od 1,3 milijuna pratitelja na društvenim mrežama.
……………………………………………………………………………………………………….
302001411_1682036702175199_1107561151623411841_nKasandra Draganić (vilicomkrozhrvatsku.com), vrsna gastro blogerica i poznavateljica tradicijskih običaja, vlasnica portala Vilicom kroz Hrvatsku. Iako po struci vizažistica zadnjih godina u potpunosti se posvetila kuhanju i svom blogu, koji trenutačno prati preko deset tisuća gastro entuzijasta.

Darko Kontin (webkuharica.com) mladi ekonomista nekadašnju svakodnevicu, zbog ljubavi prema kuhanju i fotografiji, zamijenio je za svijet food bloganja i stvaranja ukusnih gastronomskih specijaliteta.
…………………………………………………………………………………………………………
VanjaVanja Vukadinović (gorskikotao.com) goranska učiteljica, kreativka i blogerica koja kroz blog nastoji oživjeti recepte iz vrlo starih bilježnica pisanih krasopisom, perom i tintom. Kuha, fotografira jela te na svom blogu GorskiKotao piše recepte i priče o Gorskom kotaru i tako promovira svoj kraj. U kratko vrijeme food bloganja već ima velik broj pratitelja i zainteresiranih za Gorski kotar upravo potaknuti pričama i jelima iz goranskog kraja.
………………………………………………………………………………………………………….
AntunAntun Rašić (facebook.com/AntunRasic) umirovljenik iz Varaždina, rado piše i dijeli recepte i ima velik broj simpatizera i pratitelja na svom facebook i Instagram profilu. Sudjelovao u nekim kulinarskim emisijama (3,2,1 kuhaj /Večera za 5), dugogodišnji član portala Coolinarika, pa je kao vođa Cool ekipe dva puta sudjelovao na natjecanju za gljivarski kotlić u Ravnoj Gori i dvije godine za redom odnio pobjedu. Za sebe kaže da je stručnjak za tradicionalnu hranu i uvijek je spreman za akciju kada je u pitanju druženje s hranom .

Događaji

srp 2024

Dani lavande u Moravicama – 08.07.2024. - 14.07.2024. @ 16:00 - 21:00
Bobfest - festival bobičastog voća – 20.07.2024. @ 11:00 - 21:00

Aktualno

Share This